Referenser

Nedan följer några exempel på företag och föreningar som använder MaxPA.

Handel

Nischat säkerhet & undersökningsföretag med spetskompetens

  • Kontrolltjänster
  • Mystery shopping
  • Bevakning
Länk »

Glasräcke i aluminium, rostfritt eller stolpfritt räcke

Designa dina glasräcken själv!

Vi har räcket till altanen, balkongen, inomhus, utomhus.

Länk »

Tvåhjulsmästarna Söders cykel

  • Allt du behöver för din cykling.
  • Tre generationer cykelhandel.
  • Bra kvalitet till mycket bra priser
Länk »


En av Sveriges största grossister av asiatiska livsmedel.

Länk »

Hemtjänst/städ

Hygienteamet erbjuder ett brett urval av prisvärda och högkvalitativa städtjänster till företag inom den privata och offentliga sektorn.

Kvalitet, kunskap och trygghet är tre nyckelord som präglar hela vår verksamhet!

Länk »

Vi utför hemtjänst på uppdrag av Stockholm stad och vårt syfte är att förse dig som har fyllt 65 år med Södermalms bästa hjälp i hemmet genom att vara en lokal utförare med en erfaren och kompetent personalstyrka. Vi strävar efter att alltid ge det lilla extra till dig som anlitar oss.

Länk »

Vård

Cityortopedi, en hemtrevlig ortopedmottagning i centrala Stockholm, dit patienter med ortopediska åkommor, d v s skelettets och rörelseapparatens sjukdomar är välkomna med eller utan remiss från vårdcentral.

Länk »

Dalakliniken ligger på regementsområdet nära Falu lasarett. Här bedrivs specialistläkarmottagning och medicinska hudvårdsbehandlingar i anrika, fina lokaler. Personalen har lång erfarenhet, är välutbildad och ansvarsfull och Du får ett personligt och professionellt bemötande från din första kontakt med oss till dess att behandlingen är avslutad.

Länk »

På våra gym i Falköping, Skövde och Tidan har vi ett tydligt mål i fokus; att du ska få ut maximalt av din träning och uppnå snabba resultat. Opersonligt och anonymt finns inte på kartan när du tränar hos oss. Bli inte förvånad om vi ringer dig med jämna mellanrum och frågar hur det går.

Länk »

STUDIO The Look" finns i fräscha lokaler i en trivsam miljö på Nygatan 18, Linköping.

Länk »

Ideella föreningar

Uppsalaflickorna bedriver en stor och omfattande barn- och ungdomsverksamhet vilken omfattar gymnastik i åldrarna 3 år och uppåt.

Länk »

Byråer

Vi erbjuder en skräddarsydd fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar i hela Sverige.

Vårt engagemang för förvaltning av fastigheter har inneburit att vår kundstock stadigt har ökat sedan starten år 2000. Nu förvaltar AdEx runt 100 fastigheter i Stockholm som alla ägs av stora och små bostadsrättsföreningar.

Länk »

Vi hjälper dig inom områdena arbetsrätt, hyresrätt, och bolagsrätt samt anordnar utbildningar. Francke Juristbyrå AB riktar sig till dig som driver ett litet eller medelstort företag. Francke Juristbyrå ska vara en naturlig resurs i ditt företagande och det ska vara enkelt att komma i kontakt med oss. Länk »

Cederlund revisor & konsult AB

Godkänd revisor Ingemar Cederlund, Auktoriserad redovisningskonsult FAR, Medlem i FAR, branschorganisationen för revisorer och redovisningskonsulter

Länk »

Bygg

Kvalitet och noggrannhet sedan 1983. Vi har arbetat med skog och markarbete i över 20 år. Vi sätter högsta värde i kvalitet och noggrannhet.

Länk »

IT-/konsultbolag

Online är sedan många år specialiserade på IT-system för bygg-, fastighets- och installationsbranschen. System utvecklade för företag med projektorienterad verksamhet.

Länk »

Soltia är ett ungt och svenskt IT konsultbolag under snabb etablering. Vår affärsidé är att vara bäst på att förse företag och organisationer med kvalificerade och passionerade konsulter inom kravhantering, utveckling och kvalitetssäkring. För att uppnå det har vi valt en strategi som bygger på personlig nöjdhet, expertis, kontinuerlig kompetensutveckling och goda relationer.

Länk »

Välkommen till en design- och webbyrå med stora visioner och massor av idéer. Med ett gott öga för bra design och kunskap om vad som fungerar på nätet idag och i morgon.

Länk »

Vi tillhandahåller ett brett spektrum av IT-tjänster till företag. Vårt arbete genomsyras av ett pragmatiskt och agilt arbetssätt.

Länk »

Övriga

Biltvätt & rekond i Göteborg. Vi erbjuder bilvård för både privatpersoner och företag. Vårt nytänkande inom bilvård har gjort att vi idag är Sveriges största och modernaste handtvätt.

Länk »

Gymnastik för de allra minsta. MINIstuds är en förälder/barnverksamhet i gymnastikens tecken för barn mellan 4 mån och 3.5 år. Tillsammans i grupp tränar vi på de olika grundformerna inom gymnastiken, rumsuppfattning, samarbete, koordination, balans mm. Helt enkelt lära för livet med barngymnastik!

Länk »

Svensk Skrivtolkning är en helhetslösning av skrivtolkning, såväl på plats som på distans. Vi vänder oss till dig som har intresse av livetextat tal oavsett om det är som användare, leverantör eller nyfiken spekulant.

Länk »

Online Media | TV Production

Länk »

Vi är ett tryckeri och grafisk verkstad. Hos oss kan du få hjälp med papperstryck, vinyl, storformat, förpackningar, displayer och utställningar.

Länk »

Refvelsta är en jord- och skogsegendom i Fjärdhundraland i västra Uppland som består av gårdarna Revelsta och Göksbo. Godset har gått i arv inom ätterna Benzelstierna och von Engeström sedan 1762.

Länk »