Om oss

Företaget bakom MaxPA är PA-Utveckling AB. Vi på PA-Utveckling har en mycket lång historia av utveckling och underhåll av löne- och personalsystem. Vi har utvecklat lönesystem i egen regi och konsultat som löneexperter och utvecklare åt andra stora aktörer inom branchen. Denna sammanlagda kunskap gör att vi verkligen vet hur ett lönesystem ska byggas ifrån grunden. De flesta system på marknaden lider av olika former av historiska belastningar, men MaxPA är ett från grunden nyutvecklat system fast med decennier av know-how bakom sig.Fredrik Bertilsson

Grundare och utvecklare

Arkitekt och utvecklare med 19 års erfarenhet i mjukvarubranschen. Lead developer och grundare av MaxPA. Tidigare erfarenhet av utveckling av lön-, tid- och fakturasystem i webbmiljö. Har arbetat som företagare och entreprenör de senaste 10 åren.

Bo Jonsson

Grundare och lönexpert

Professionell utvecklare med fyrtio års erfarenhet av avancerade utvecklingsuppdrag, fokuserad på applikationer för personal och löner. Erfarenhet från hela utvecklingskedjan, från kravinsamling till implementation och kundsupport. Omfattande erfarenhet av lön- och personalsystem. Webbaserade affärssystem.

Christofer Losander

Lönexpert

Bred erfarenhet inom lön. Har tidigare arbetat som produktchef, systemspecialist och utvecklare med olika lönesystem.

Henrik Jonsson

Utvecklare

Software Architect and Developer with deep experience in software development and system administration.

Sakuntala Buttho

Löneassistent

Jobbar med löneadministration åt kunder som använder vår lönetjänst.


Bo Strinnholm

Utvecklare

Utvecklare med mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling inom lön/pa, online gaming och telecom.


Simon Wold

Utvecklare

Junior utvecklare i MaxPA-projektet